Zikrayaat

Thursday, February 04, 2010

ulangtahun kelahiran ABI ke-30

Buat abang tersayang... sempena ulangtahun kelahiranmu yang ke-30 ini... 4/2/1980 - 4/2/2010 (hikhikhik dah tua yer.. dah tukar angka 30).. tiada hadiah yg lebih bermakna dapat ayang berikan melainkan kehadiran seorang lagi cahayamata kedua kita iaitu Muhammad Umar Haris... semoga dengan bertambahnya cahaya mata kita ini akan mengeratkan lagi kasih sayang kita suami isteri.. dan diberikan kesabaran dan ketenangan dalam menempuh bahtera rumahtangga yang penuh mawaddah, sakinah dan rahmah... tidak lupa juga jgn lupa bakal ada mehnah dan tribulasi yg perlu kita hadapi... moga kita terus bersabar.. insyaAllah...
ummi sayangkan abi
kami semua sayangkan abi....

Sebenarnya ummi tgh berpantang di kampung ni.. jadi teringin juga buat surprise utk birthday abi... kesian kat abi setiap hari berulang alik dr banting ke bangi.. pergi awal pagi.. pulang pula lewat malam... ummi tahu abi letih sangat... jadi sempena birthday abi yg jatuh pd hari khamis mlm jumaat.. ummi buat plan dgn kakak rosmah untuk sambut birthday abi.. kebetulan pula birthday abi ni sama dgn birthday anak kak ros.. zaharah. sambut sama2lah... sempena sambutan ulangtahun... ummi terfikir why not panggil adik beradik buat tahlil sekali untuk arwah abah memandangkan mlm ni mlm jumaat... so, sempat juga ummi call adik beradik yg lain.. baru meriah sikit...



nilah dia kek yang ditempah oleh cik yati.. terpaksalah cik yati utk beli kek ni.. maklumlah ummi kan tgh berpantang.. mana boleh keluar ke banting kan....

  

Selamat hari ulangtahun abi... Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan abi... 


k.zaharah ni malu2 plak suruh potong kek...


abi ni cepat sgt makan buah ceri tu... tak sempat nak snap abi dah makan ceri tu.. hehehe...

No comments:

Murottal al-Quran